Stilarter


Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige havestil for dig

Som anlægsgartnere arbejder vi med forskellige stilarter i de haver, vi tegner og anlægger, og det er forskelligt, om man som kunde ønsker en romantisk eller moderne have. Eller måske en blanding af elementer fra flere forskellige stilarter.

Næsten alt kan lade sig gøre, og vi hjælper dig i et godt samarbejde med at få dine havedrømme og -ønsker ned på tegningen, så vi kan skabe din drømmehave. Vi rådgiver dig selvfølgelig undervejs om valg og placering af planter og andre elementer i netop din have.

Det vigtigste for os i vores arbejde er altså, at du får den personlige have, der passer til dine individuelle behov og ønsker.

Minimalistisk

Rene linier. Enkle former. Få materialer. Ensartede flader. Ønsker man at dele haven op i mindre rum, gælder de samme principper. Beplantningen består typisk af ensartede bede, dæmpede farver og stedsegrønne områder. Dette er et godt valg, hvis man ønsker et moderne og mere stramt udtryk i haven.

Kreative Haver - Minimalistisk

Romantisk

Hvidt stakit. Stokroser. Gammel vandpost eller bænk. Hygge. Nostalgi. "Mormor" Haven. Findes i forskellige varianter, men dog alle kendetegnet ved bløde former og buede stier, som fører til flere eller mindre rum med et væld af blomster i alle farver og afskygninger. Med andre ord en rigtig "Morten Korch" oase rundt om hjemmet, hvor hele familien føler sig rigtig godt tilpas.

Kreative Haver - Romantisk


Kreative Haver ApS Logo

Kreative Haver

DIN ANLÆGSGARTNER |
VARDE & ESBJERG


Kreative Haver Aps Logo

Kreative Haver Aps
Tinksmedevej 15
6851 Janderup Vest

CVR-Nr.: 33 03 97 27

© Kreative Haver

Børsen Gazelle 2017

Knæk Cancer 2020

Facebook Kreative Haver Aps


Programmeret og hosted af nordicweb